Gradinita

Bine ați venit la Gradinita Silistea Crucii

Conceptul

de educație personalizată

Gradinita impreuna cu Scoala primara din Silistea Crucii sunt instituții de învățământ acreditate de Ministerul Educației și urmăresc curriculumul național.

Pentru că fiecare copil este unic, conceptul de educație este unul personalizat, bazat pe nevoile și abilitățile individuale.  

Scopul grădinițelor noastre este dezvoltarea holistică a copiilor și pregătirea lor pentru a deveni viitori adulți de succes, integri, responsabili și fericiți.  

Afla mai multe detalii legate de Gradinita Silistea Crucii.

Copilul învaţă

prin jocuri şi activită şi alese:

Ei sunt viitorul

Să devină independent în luarea deciziilor, organizarea jocului , alegerea relaţiilor sociale cu egali şi cu educatoarea. Într-un astfel de aranjament al spaţiului, copiii au ocazia de a se întâlni în activitate cu ceilalţi, iar aceste relaţii devin libere, sunt orientate indirect de educatoare prin comunicare, cooperare, colaborare, respect, negociere, acceptare, toleranţă, prietenie.

Să cerceteze şi să experimenteze noi soluţii. Acest lucru este posibil, numai dacă ei simt libertatea şi au siguranţa că greşelile nu le sunt aspru sancţionate.

Să se cunoască. Acest lucru se poate realiza tot prin amenajarea adecvată a spaţiului. Prin sprijin, interes şi înţelegere pentru eforturile copiilor, educatoarea contribuie la construcţia delicată  a imaginii de sine a fiecăruia.

Preschool is a big year. We’ve designed our program to give you complete confidence in every aspect of your child’s experience; from health and safety; to ready-for-school curriculum.

Domenii experențiale

Grupele

gradinitei Silistea Crucii

Grupa mini

Grupa mica

Grupa mijlocie

Grupa mare